"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Maandag 20 november 2017

"Extra berendruk..."

Met de serie zwarte candles op rij en de swingteller op -7 voeren de beren de regie op het korte termijn speelveld. Het is hen gelukt om de AEX onder de SMA lijn te drukken en daarmee een negatieve overgangsfase te bewerkstelligen. De RSI echter staat ver op OS-terrein en zou rond 535 tot uiterlijk 530 voor bodemvorming kunnen zorgen, om daarna een pullback te starten richting de gemiddelde lijn. Dan moet blijken of er daadwerkelijk een dalende trend kan starten. Voor nu dus een lastige overgang, waarin de eerstvolgende witte candle een indicatie van bodemvorming kan zijn.  

De aanwezige berendruk rechtvaardigt een zijlijnpositie, in afwachting van nieuwe duidelijke trendsignalen.

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL