"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Donderdag 30 maart 2017

"Door naar 519..."

“Het meest waarschijnlijke scenario is een nieuwe actiebeweging van de bulls in de korte termijn uptrend. Onder de steun op 506+ kunnen de beren een vuist maken”, zo schreef ik gisteren. Welnu, er is een magere candle toegevoegd aan het rijtje, beetje twijfel bij de bulls, maar vooralsnog geen schade aan het scenario. Zij mogen vandaag proberen hun rit te vervolgen richting de rode streep op krap 519. Daar wordt het natuurlijk spannend, breken of draaien is danhet motto. Voor nu uitzien naar een witte dagcandle.

De UP status rechtvaardigt het handhaven van koopposities om daarmee het spel te spelen tussen 506+ steun en 519- weerstand.

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL