"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Vrijdag 20 april 2018

"Lichte hapering..."

“Toch is een waarschuwende vinger op zijn plaats gezien het verloop van de RSI die tegen de OB-lijn aanschurkt. De kans op een gezonde pullback teneinde een hogere bodem te plaatsen boven de SMA lijn is nog altijd aanwezig. Maar eens bezien wanneer de markt rijp is voor een dip”, zo schreef ik gisteren. Welnu, er staat een zwarte candle met een RSI die afketst tegen de OB-lijn, dus de eerste indicatie van topvorming dient zich aan. Hapering bij de bulls bij krap 554 als opmaat voor de verwachte correctie. De FIbo grid indiceert bodemvorming op uiterlijk krap 540 als de pullback daadwerkelijk wordt ingezet. Een mooie correctie.

Enige terughoudendheid en mogelijk wat winstnemingen is thans op zijn plaats, er dreigt immers een correctie.

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL