"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Maandag 16 juli 2018

"Positieve toon..."

De bulls blijven proberen noordwaarts te bewegen naar de bovenkant van het dalende trendkanaal. Witte candle nipt boven de SMA lijn, swingteller op +8  en de RSI boven de 50-lijn indiceren een positieve toon. Hamvraag is uiteraard of het zal lukken uit het kanaal te breken om vervolgens een positieve trendfase te starten. Wat dat betreft is het gewenst dat de eerste rode streep op 561,57 wordt geslecht. Mocht de koers daarentegen onder de SMA op 558 duiken, dan zal er een extra aanloop genomen worden. Al met al een interessante strijd boven in het kanaal.  

Vinger aan de pols en uitstaande koopposities strak bewaken in de 558-561+ zone.

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL