"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Dinsdag 19 september 2017

"530 beer..."

“Zolang de AEX onder 530+ noteert, krijgen de beren de gelegenheid druk uit te oefenen richting de Fibo zone rond 523+ tot circa 520”, zo meldde ik gisteren. Er werd weliswaar een kleine witte candle geproduceerd en de swingteller ging een tandje hoger naar +2, de rode streep is niet gepasseerd. Dubbel topje in de maak wellicht? Dan zal er vandaag een zwarte candle neergezet moeten worden. Mocht het de bulls wel lukken om 530+ te passeren, dan ligt op 533+ de volgende beer te wachten. Al met al een spannende strijd tegen de 530 zone.

Enige terughoudendheid is te overwegen nu een pullback zich lijkt aan te dienen.

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL