"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Vrijdag 21 september 2018

550 kantelpunt...

“Op het veld ligt de Fibo grid op 546 tot 553, een haalbare zone voor de bulls die gestaag een stapje hoger zetten. In de Fibozone wordt het spannend, want als daar getopt gaat worden, staat er gewoon weer een lagere top in de downtrend en wordt het dus oppassen voor de beer”, zo schreef ik gisteren. Welnu, het wordt spannend, want de 50% Fibo retracement op afgerond 550 is in zicht. “Oude steun wordt nieuwe weerstand” speelt hier ook een rol. Wat dat betreft is 550 een cruciaal kantelpunt. Maar zolang er geen zwarte candle wordt geplaatst, blijven de bulls aan zet.

Reboundposities mogen worden aangehouden zolang de candles wit kleuren. Vinger aan de pols bij 550 waar mogelijk getopt gaat worden.

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL