"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Woensdag 22 februari 2017

"Wanneer de 5...?"

“Bulls aan zet met de intentie de 500 te passeren om daarmee de korte termijn uptrend te vervolgen. Er is stijgingsruimte tot 506 en 510, gelijk aan de weerstand op de weekchart”, zo schreef ik onlangs. Welnu, er staat nu voor de tweede keer een Bullish Engulfing patroon, in dit geval als stimuleringspatroon. Wat moet er nu nog meer gebeuren om de bulls door de 500 grens te duwen? Alle indicatoren in de plus, extra krachtvoer door positieve koerspatronen, het lijkt een kwestie van tijd wanneer we de 5 zien. Of vandaag weer een zwarte candle op de zebragrafiek die toch ook valide is?

Koopconditie is valide, boven de 500 zijn er extra kansen. Bij een zwarte candle toch wat posities afbouwen.

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL