"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Vrijdag 19 januari 2018

"Toppatroon…?"

De korte termijn uptrend ontwikkelt zich prima. Hogere toppen en hogere bodems, positieve rangen en standen bij de indicatoren, geen rode strepen in de buurt, de bulls hebben vrij spel. Toch een waarschuwende vinger, want gisteren is een Hammer patroontje geplaatst, een witte body met lange spriet er onder. Dit kan de eerste stap zijn om te toppen en daarna te corrigeren. Even aanzien of de candle van vandaag hier een vervolg aan gaat geven met een zwarte candle of wellicht een Evening Star patroon. Ik hou u op de hoogte met mijn Tweets.

Koopconditie is valide maar er dreigt topvorming, strak navigeren dus.

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL