"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Donderdag 20 juli 2017

"Stierendrift..."

“Maar eens bezien of de beren doordrukken vandaag, of dat de bulls een tegenaanval zullen inzetten”, zo besloot ik gisteren mijn commentaar naar aanleiding van de uiteenlopende technische bevindingen. Welnu, de bulls hebben zich goed laten zien en horen. Zij drukten de AEX voorzichtig boven de SMA lijn, swingteller een tandje hoger op +6 en de RSI rap opverend. De weg naar de eerste rode streep op 528,54 staat open en daarmee de eerste stap in een mogelijk nieuwe uptrend. Voor nu bezien hoeveel witte strepen de breakout beweging uiteindelijk zal tellen.

Voor trendbeleggers is thans een gematigde koopconditie valide richting 528+. Dit behelst de breakout beweging. Na een succesvolle pullback zijn er betere koopkansen.

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL