"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Vrijdag 26 mei 2017

"Kwakkelfase..."

In de afgelopen zes handelsdagen komt de AEX niet overtuigend van zijn plaats. Zijwaarts kwakkelen rond 527/528 is het beeld, waarbij de index ook nog eens middden op het veld staat met krijtstrepen op krap 520 steun en bijna 538 weerstand. De indicatoren staan stuk voor stuk in een plusstand, dus de bulls krijgen de gelegenheid om verder op te stomen naar de recente top op 538. Het zou mooi zijn als de candles daarbij iets langere bodies krijgen, een beetje vaart er in kan geen kwaad. Dus maar eens bezien in hoeverre de bulls van de middenstip zullen weglopen.

Gematigde koopposities zijn gerechtvaardigd richting het 538 koersdoel. Als de candles groeien, zijn extra posities te overwegen.

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL