"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Donderdag 19 januari 2017

"Middenvelder..."

Het is de bulls onlangs gelukt om op te veren vanaf de 480,54 steungrens, gelijk aan de onderkant van de dagenlange trading range. Gisteren volgde een Doji candle midden in de range, een aardig vervolg, maar zonder overtuiging. Positief element midden op het speelveld is het feit dat de RSI opkrult boven de 50-lijn. De kans neemt dus wel toe dat bovenkant van de range op krap 490 wordt opgezocht. Mocht er daarentegen toch weer een zwarte candle verschijnen, dan blijft de range intact en komt de groene lijn weer in het vizier. Voor nu bezien of de bulls met meer enthousiasme te werk zullen gaan.

Swingtellers spelen wellicht het spel tussen 480 en 490. Trendbeleggers houden het kruit droog.

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL