"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Donderdag 19 januari 2017

"Licht positief..."

“Al met al dus een gekwakkel op een klein speelveld met overigens tegenstrijdige technische bevindingen. Hamvraag is natuurlijk wie overtuigend initiatief neemt om de bandbreedte te verlaten”, zo schreef ik gisteren. Welnu, de bulls tonen enige activiteit met een kleine witte candle. Swingteller op +1 en een opkrullende RSI geven het idee dat de rode lijn op 11637 opgezocht kan worden. Een licht positief randje op het krappe speelveld. Het hoeft verder geen betoog dat de index uit de range moet breken voor een significante koersbeweging. Maar eens bezien of de bulls kunnen doorpakken.

Een bescheiden kooppositie is te overwegen, boven 11637 zijn er betere kansen.

 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL