"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Maandag 20 november 2017

"Sleepkabelstrijd..."

Er is een stevige en turbulente correctie gaande op het korte termijn speelveld. Swingteller inmiddels op -9, maar wel met een zwarte candle, dus de correctie droogt nog niet op. Er zijn extra berentikken mogelijk richting de SMA lijn en tevens eerste steunstreep rond 12.848. De RSI staat wel op OS-terrein en kan daarmee bodemvorming aanwakkeren. Al met al een spannende strijd op de plek op de chart waar je bodemvorming mag verwachten om daarmee de trend intact te laten. Maar eens bezien of de spelers het hiermee eens zijn.

Bij signalen van bodemvorming boven of op de SMA lijn zijn er de eerste koopkansen voor trendbeleggers. Tot dat moment is enige terughoudendheid op zijn plaats.

 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL