"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Vrijdag 19 januari 2018

"Nieuwe aanval..."

Met een witte candle met slotkoers vrijwel op de High van de dag, proberen de stieren opwaarts de SMA en Fibonacci zone te verlaten voor een nieuwe aanval richting weerstand 13.425. De swingteller start dan ook nieuwe plusreeks en staat op +1, maar de RSI is nog niet overtuigd waarbij de spanningsmeter boven de middenlijn kronkelt en de OBOS banden samenknijpen als voorbode voor een mogelijke koersexplosie. De vraag is natuurlijk welke kant op, en vooralsnog hebben de bulls daarvoor de beste kaarten. Zone 13.152 dient daarbij als vangnet in het veld.


Er zijn nieuwe koopkansen voor trendbeleggers zolang er witte candles boven de SMA verschijnen richting 13.425.

 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL