"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Dinsdag 19 september 2017

"Grillige top..."

De verwachte pullback dient zich langzaam maar zeker aan. Haperingen bij de 12565 rode streep met een zwarte kleefcandle en een dreigende OB-cross in de RSI zijn hiervoor verantwoordelijk. De bulls raken vermoeid, zij verliezen momentum, ze zijn toe aan een pauze, een correctie ofwel pullback. Een gezonde correctie om later een hogere bodem te plaatsen om daarmee de trend te valideren. Dat is vooralsnog de verwachte koersroute. Voor nu bezien of het grillige topvormingsproces doorzet met meer zwarte candles onder de rode remstreep.

Na een succesvolle pullback zijn er nieuwe of additionele koopkansen voor swingtraders en trendbeleggers.

 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL