"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Donderdag 30 maart 2017

"Stier is los..."

“De UP status is valide, dus de bulls genieten het voordeel van de twijfel. Boven de rode streep komt er ruimte vrij tot 12390 om daar dan een nieuwe hogere top te plaatsen”, zo meldde ik gisteren. Het is de bulls inderdaad gelukt om uit de trading range te breken, om daarmee de korte termijn uptrend een witte impuls te geven. De indicatoren staan stuk voor stuk in de plus, er is geen sprake van overdreven sentiment, dus doorstomen naar uiteindelijk 12390 is het meest waarschijnlijke scenario. Er is overigens nu best wat ruimte voor corrigerende berentikjes zonder dat de trend in gevaar komt. Hoe het ook zij, de bulls zijn aan zet.

Extra koopkansen dienen zich aan zolang de swingteller doortelt met liefst witte candles.

 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL