"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Vrijdag 26 mei 2017

"Zwiepcandles..."

“Van de bulls wordt verwacht dat zij met meer witte candles verder opstomen naar de 12841 rode streep en daarmee de uptrend een impuls geven. Mochten zij haperen, dan is een dip naar de groene steunstrepen toegestaan, zonder dat het technische beeld wijzigt”, zo schreef ik gisteren. Welnu, met de candle van gisteren wordt duidelijk dat de bulls moeite hebben om zich stand te houden. Toenemende turbulentie, zwiepcandles en de swingteller naar -1 zorgen voor een nerveus koersverloop. Nu op gepaste afstand bekijken wat de spelers van plan zijn.

Korte termijn trendbeleggers overwegen om enige afstand te nemen en te wachten op duidelijke signalen uit het veld.

 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL