"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Vrijdag 21 september 2018

"SMA binnen bereik..."

De rebound richting de afvlakkende SMA lijn die rond 12.430 in het veld ligt, is in volle gang. Het koersgemiddelde ligt binnen bereik nu de opmars van de bulls wordt voortgezet. De swingteller staat op +7 en de RSI heeft de 50 zone gepasseerd. Met zeven witte candles op rij neemt de kans op topvorming wat toe. Wellicht is er een extra aanloop nodig en wordt er eerst een lagere top geplaatst. Dat zou wel in het charttechnische beeld passen. Eerst maar eens zien wat de markt rond de SMA in petto heeft.

Reboundspelers kunnen posities aanhouden. Bij zwarte candles mogelijk wat winsten afromen. 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL