"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Donderdag 20 juli 2017

"Steunscenario..."

Er wijzigt niet veel in het technische beeld op het korte termijn speelveld. De contouren van een trading range doemen op met 12316 als steunlijn en 12676 als weerstandlijn. De strijd speelt zich momenteel af in de onderste regionen van de bandbreedte, een aantal bodemstampers komt in actie, getuige de kleine witte candle. Als er opnieuw een witte candle wordt gevormd, neemt de kans aanzienlijk toe dat de bovenkant van de range opgezocht kan worden. Alle indicatoren staan nog in een minstand, dus het steunscenario wordt gevoed door charttechnische bevindingen.

Voor swingtraders zijn er de eerste koopkansen mits de koers boven 12316 blijft bewegen en de candles wit kleuren.

 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL