"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Vrijdag 20 april 2018

"Drempelvrees"

Nadat de dalende SMA keurig dienst deed als begeleidende steunlijn voor de bulls en de weerstand op 12.459 krachtig werd gebroken, ligt nu de weerstand op 12.601 als hindernis in het veld. De markt nam al even een kijkje op hogere niveaus maar wist niet door te pakken en boven de weerstand te sluiten. Met de swingteller op +3 en de RSI die door de uitbraak in overbought gebied noteert, gaat het voordeel nog naar de bulls, maar het is wel duidelijk dat een rit naar boven niet zonder slag of stoot zal verlopen. Mogelijk lukt het met een extra aanloopje wel, maar dan moeten de bulls op korte termijn wel van zich laten horen.

De UP-conditie is valide. Koopposities kunnen worden aangehouden. Onder circa 12.350 verslechtert het beeld.

 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL