"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Maandag 16 juli 2018

"Adempauze..."

De week werd afgerond met een Doji candle, waarmee een balans wordt weergegeven op het speelveld. De weerstand op 12.639 ligt net onder de vlakke SMA lijn als eerste horde in het veld en valt samen met de voorliggende bodems en het 50% Fibonacci niveau. De swingteller staat nog in de min, en de RSI reflecteert reeds de potentiële hogere bodem die in de maak is rond 12.400. Charttechnisch lijken de bulls de rebound nog in leven te houden, maar heel overtuigend oogt het niet. De markt zal de komende dagen dus meer duidelijkheid moeten verschaffen over de te verwachten richting.

Offensieve spelers kunnen koopposities nog aanhouden. Bij signalen van verkoopdruk overwegen om winsten veilig te stellen. 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL