"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Woensdag 22 februari 2017

"Bulls breken uit..."

“Voor nu bezien of de bulls daadwerkelijk toe zijn aan een pauze, of dat zij toch met een witte candel druk willen zetten op de weerstandzone. Het wordt voor de bulls een kwestie van breken of draaien, trendcontinuatie of trendcorrectie”, zo schreef ik gisteren. En zie, zij hebben gekozen voor de uitbraakoptie, zij gaan voor de trendcontinuatie. De weerstand op 11893 wordt geslecht, er liggen thans geen rode strepen in de buurt, de bulls hebben vrij spel. Swingteller pas op +2, RSI nog lang niet OB, dus de indicatoren herbergen meer stijging. Eerste steunstreep kan worden opgetrokken naar 11673. Al met al dus positieve vooruitzichten op een ruim speelveld.

Hernieuwde koopkansen nu gekozen is voor de uitbraakoptie. 

 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL