31 January 2015
Mijn digitale nieuwsbrief.....

Wekelijkse digitale nieuwsbrief voor de actieve doe-het-zelf belegger, op zoek naar inspiratie voor het doen van beleggingstransacties op basis van technische analyse.

Op deze pagina heeft u toegang tot de meest recente exemplaren zoals die wekelijks op www.bnpparibasmarkets.nl worden geplaatst.
 
Als u aanklikt om een nieuwsbrief te openen, duurt het enkele momenten voordat u het bestand kunt inzien....
  • Chart Navigator Tutorial

    Heldere omschrijving en interpretatie van de signalen en condities die de componenten van mijn marktlens weergeven.

Chart Navigator

Mijn wekelijkse nieuwsbrief boordevol technische analyses en TA coaching aanbevelingen. Ik omschrijf de technische conditie, geef inzicht in trend en sentiment, benoem de cruciale kantelpunten en schets het meest waarschijnlijke scenario wat betreft toekomstig koersverloop.
Een abonnement op de Chart Navigator is gratis. Klik hier om u aan te melden.
 

 

  • CN week 5 - 30 januari 2015 “Afkoelingsfase"

    Vorige week kon ik de stoere stijgingsdrang melden van de spelers op de aandelenvelden. Deze week moet ik als TA coach een waarschuwende vinger opsteken. Mijn marktlens signaleert namelijk een “Afkoelingsfase” op menig weekgrafiek. De bulls zijn toe aan een pauze, de beren krijgen de gelegenheid corrigerende tikken uit te delen. Tot hoever zij mogen gaan, ziet en leest u uiteraard in de nieuwsbrief van deze week. Volledige analyse...  


Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL