6 maart 2015
Mijn digitale nieuwsbrief.....

Wekelijkse digitale nieuwsbrief voor de actieve doe-het-zelf belegger, op zoek naar inspiratie voor het doen van beleggingstransacties op basis van technische analyse.

Op deze pagina heeft u toegang tot de meest recente exemplaren zoals die wekelijks op www.bnpparibasmarkets.nl worden geplaatst.
 
Als u aanklikt om een nieuwsbrief te openen, duurt het enkele momenten voordat u het bestand kunt inzien....
  • Chart Navigator Tutorial

    Heldere omschrijving en interpretatie van de signalen en condities die de componenten van mijn marktlens weergeven.

Chart Navigator

Mijn wekelijkse nieuwsbrief boordevol technische analyses en TA coaching aanbevelingen. Ik omschrijf de technische conditie, geef inzicht in trend en sentiment, benoem de cruciale kantelpunten en schets het meest waarschijnlijke scenario wat betreft toekomstig koersverloop.
Een abonnement op de Chart Navigator is gratis. Klik hier om u aan te melden.
 

 

  • CN week 9 - 27 februari 2015 “Vermoeid en hoogtevrees"

    De trends op de middellange termijn aandelenvelden zijn sterk opwaarts, dat is geen nieuws. Maar binnen deze trends is er thans veelal sprake van overdreven sentiment, waardoor gezonde correcties om de hoek loeren. Met het thema van deze week “Vermoeid en hoogtevrees ” wordt de sfeer op de speelvelden weergegeven. Kijk in de Chart Navigator tot welke krijtstrepen de bulls kunnen en mogen terugvallen zonder het klimaat te verstoren. Volledige analyse...  


Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL