29 November 2014
Mijn digitale nieuwsbrief.....

Wekelijkse digitale nieuwsbrief voor de actieve doe-het-zelf belegger, op zoek naar inspiratie voor het doen van beleggingstransacties op basis van technische analyse.

Op deze pagina heeft u toegang tot de meest recente exemplaren zoals die wekelijks op www.bnpparibasmarkets.nl worden geplaatst.
 
Als u aanklikt om een nieuwsbrief te openen, duurt het enkele momenten voordat u het bestand kunt inzien....

Chart Navigator

Mijn wekelijkse nieuwsbrief boordevol technische analyses en TA coaching aanbevelingen. Ik omschrijf de technische conditie, geef inzicht in trend en sentiment, benoem de cruciale kantelpunten en schets het meest waarschijnlijke scenario wat betreft toekomstig koersverloop. Dit alles doe ik met mijn TA marktlens.

Tutorial voor uitleg en voorbeelden van mijn marktlens

  • CN week 48 - 28 november 2014 “Eindejaarsglans”

    Met nog drie volle handelsweken voor de boeg, wordt menig grafiek opgepoetst om straks als mooi plaatje de boeken in te gaan. Maar zonder wrijving is er geen glans, dus nog wat milde berentikken zijn goed mogelijk. Kijk goed naar de charts van uw favoriete BNP Turbotitels om de “Eindejaarsglans” te beoordelen en de positie van beer en stier duidelijk in beeld te hebben Volledige analyse...  
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL