28 april 2015
Mijn digitale nieuwsbrief.....

Wekelijkse digitale nieuwsbrief voor de actieve doe-het-zelf belegger, op zoek naar inspiratie voor het doen van beleggingstransacties op basis van technische analyse.

Op deze pagina heeft u toegang tot de meest recente exemplaren zoals die wekelijks op www.bnpparibasmarkets.nl worden geplaatst.
 
Als u aanklikt om een nieuwsbrief te openen, duurt het enkele momenten voordat u het bestand kunt inzien....
  • Chart Navigator Tutorial

    Heldere omschrijving en interpretatie van de signalen en condities die de componenten van mijn marktlens weergeven.

Chart Navigator

Mijn wekelijkse nieuwsbrief boordevol technische analyses en TA coaching aanbevelingen. Ik omschrijf de technische conditie, geef inzicht in trend en sentiment, benoem de cruciale kantelpunten en schets het meest waarschijnlijke scenario wat betreft toekomstig koersverloop.
Een abonnement op de Chart Navigator is gratis. Klik hier om u aan te melden.
 

 

  • CN week 17 - 24 april 2015 “Onderhuidse berendreiging"

    De aandelenvelden liggen er nog steeds florissant bij, de bulls geven weinig terrein prijs, ze stabiliseren hoog in het veld. Maar er dreigt gevaar uit de berenhoek. Op menig chart is een “Onderhuidse berendreiging” zichtbaar als prelude voor een stevige maar gezonde correctie. Het komt nu aan op behoedzaam navigeren en strak risico management. Heeft u uw strijdplan klaar liggen? Laat u niet verrassen door de beer. Volledige analyse...  


Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL