19 December 2014
Mijn digitale nieuwsbrief.....

Wekelijkse digitale nieuwsbrief voor de actieve doe-het-zelf belegger, op zoek naar inspiratie voor het doen van beleggingstransacties op basis van technische analyse.

Op deze pagina heeft u toegang tot de meest recente exemplaren zoals die wekelijks op www.bnpparibasmarkets.nl worden geplaatst.
 
Als u aanklikt om een nieuwsbrief te openen, duurt het enkele momenten voordat u het bestand kunt inzien....
  • Chart Navigator Tutorial

    Heldere omschrijving en interpretatie van de signalen en condities die de componenten van mijn marktlens weergeven.

Chart Navigator

Mijn wekelijkse nieuwsbrief boordevol technische analyses en TA coaching aanbevelingen. Ik omschrijf de technische conditie, geef inzicht in trend en sentiment, benoem de cruciale kantelpunten en schets het meest waarschijnlijke scenario wat betreft toekomstig koersverloop. Dit alles doe ik met mijn TA marktlens.

 

  • CN week 51 - 19 december 2014 “Stuiterende stieren”

    Richting de jaarultimo worden de spelers nerveus en wispelturig. Koersen zwiepen heen en weer met een ongekend hoog achtbaangehalte. De beren blazen hun partij goed mee, maar het ziet er naar uit dat de “Stuiterende stieren” met de eer zullen strijken. Zij willen de weekgrafieken straks mooi opgepoetst in de beursanalen opbergen om aansluitend goed gemutst aan een nieuw beleggingsjaar te beginnen. Volledige analyse...  


Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL