22 November 2014
Mijn digitale nieuwsbrief.....

Wekelijkse digitale nieuwsbrief voor de actieve doe-het-zelf belegger, op zoek naar inspiratie voor het doen van beleggingstransacties op basis van technische analyse.

Op deze pagina heeft u toegang tot de meest recente exemplaren zoals die wekelijks op www.bnpparibasmarkets.nl worden geplaatst.
 
Als u aanklikt om een nieuwsbrief te openen, duurt het enkele momenten voordat u het bestand kunt inzien....

Chart Navigator

Mijn wekelijkse nieuwsbrief boordevol technische analyses en TA coaching aanbevelingen. Ik omschrijf de technische conditie, geef inzicht in trend en sentiment, benoem de cruciale kantelpunten en schets het meest waarschijnlijke scenario wat betreft toekomstig koersverloop. Dit alles doe ik met mijn TA marktlens.

Tutorial voor uitleg en voorbeelden van mijn marktlens

  • CN week 47 - 21 november 2014 “Stieren op stoom”

    Er wordt al druk gespeculeerd over een Sinterklaasdip, pepernootrally en oliebollensprint. Of dit allemaal gaat gebeuren zullen we binnenkort zien. Met de “Stieren op stoom” liggen de speelvelden er in ieder geval goed bij. De ondertoon is positief, de bereidheid om richting het noorden op te trekken wint het van licht corrigerende berentikken. Hoe de lijnen en krijtstrepen richting de jaarultimo lopen, ziet u uiteraard in de Chart Navigator. Klik hier om de nieuwsbrief te openen. Volledige analyse...  
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL