28 maart 2015
Mijn digitale nieuwsbrief.....

Wekelijkse digitale nieuwsbrief voor de actieve doe-het-zelf belegger, op zoek naar inspiratie voor het doen van beleggingstransacties op basis van technische analyse.

Op deze pagina heeft u toegang tot de meest recente exemplaren zoals die wekelijks op www.bnpparibasmarkets.nl worden geplaatst.
 
Als u aanklikt om een nieuwsbrief te openen, duurt het enkele momenten voordat u het bestand kunt inzien....
  • Chart Navigator Tutorial

    Heldere omschrijving en interpretatie van de signalen en condities die de componenten van mijn marktlens weergeven.

Chart Navigator

Mijn wekelijkse nieuwsbrief boordevol technische analyses en TA coaching aanbevelingen. Ik omschrijf de technische conditie, geef inzicht in trend en sentiment, benoem de cruciale kantelpunten en schets het meest waarschijnlijke scenario wat betreft toekomstig koersverloop.
Een abonnement op de Chart Navigator is gratis. Klik hier om u aan te melden.
 

 

  • CN week 13 - 27 maart 2015 “Tikkende beren"

    De stieren waren in de afgelopen weken ijzersterk op de aandelenvelden. Maar er was ook sprake van toenemende overspannenheid als prelude voor topvorming en correctie. Deze week laten de “Tikkende beren” merken dat zij ook hun partij willen meeblazen. Zwarte candles, correctiesignalen, omkeerpatronen, kortom, ontspanningsbewegingen op de speelvelden. Kijk op de charts in de nieuwsbrief tot hoever de beren mogen reiken. Volledige analyse...  


Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL