In Bakkers Bull / Bear webinar  geeft technisch analist Nico Bakker u inzicht in het sentiment op de aandelenvelden. Met zijn Dashboard Beleggen methodiek zal hij meerdere interessante technische coaching aanbevelingen presenteren. Vanzelfsprekend komen de dag-, week-, en maandgrafieken van de AEX aan bod, evenals een Fonds van de Maand, ofwel een uitgelezen kans, gevoed door het Dashboard en gelardeerd met een subjectief sausje.

Tijdens deze uitzending worden ook enkele buitenlandse aandelen besproken die volgens het Dashboard Beleggen een uitdagende technische conditie vertonen. Daarna volgt een aantal intermarket charts van bijvoorbeeld goud, olie en de Amerikaanse dollar.

Bovendien wordt uw kennis over technische analyse in het algemeen en Nico’s marktlens en Dashboard in het bijzonder getest met enkele pollvragen.

Kortom, een leerzame en interactieve sessie met veel ruimte voor charts, tips en vragen, uitermate interessant voor de actieve middellange termijn trendvolgende belegger, op zoek naar TA coaching en inspiratie.

Aanmelden voor dit webinar