"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

AEX voorbeurs bericht

Donderdag 17 januari 2019

“Taaie top…“

Er is een taaie strijd gaande nipt onder de 501 rode streep en SMA lijn op 507. Het lukt de bulls niet om uit de dalende trend te breken en de beren krijgen ook geen poot aan de grond. Resultaat is een topvormingsproces met kleine zwarte candles en redelijk neutrale indicatorstanden. De spelers moeten een overtuigend signaal afgeven waaruit blijkt wie het heft in handen neemt om de AEX significant van zijn plaats te drukken. Aangezien de trend dalende is, genieten de beren een licht voordeel van de twijfel. We zullen zien.

Conditie: Support (herstel of rebound).
Coaching: de beperkte bewegingen rechtvaardigen een zijlijnpositie. Wacht maar op een duidelijk signaal uit het veld.


 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL