"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

AEX voorbeurs bericht

Donderdag 23 mei 2019

"Berendruk…"

Het blijft zeuren bij de SMA lijn met wisselende technische signalen. Kleine witte candle, swingteller licht in de min, RSI nipt onder de 50-lijn, steun op 543+ en weerstand op 559+. Charttechnisch zie ik een verkrapping van het speelveld met toenemende berendruk. Wellicht een aanval op de groene steunstreep? Dan moet er vandaag een significante zwarte candle worden geplaatst. Zo niet, dan blijft het kwakkelen op het korte termijn speelveld. We zullen zien wie overtuigend initiatief neemt om de AEX van zijn plaats te drukken.

Conditie: Down.
Coaching: als de beren toeslaan zijn bescheiden short posities te overwegen richting 543+. Onder 543 is er meer potentieel.


 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL