"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een trailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

AEX voorbeurs bericht

Woensdag 14 november 2018

“Jojo chart...“

Het gaat er nogal wispelturig en nerveus aan toe op het korte termijn speelveld. Gedurende de dag felle berentikken afgewisseld met stoere stierenprikken. Het resultaat is echter een zebra grafiek, afwisselend witte en zwarte candles, zonder dat de koers overtuigend van richting verandert. Laat ik het een jojo chart noemen tussen enerzijds 533,43 weerstand en anderzijds 525 magere sprietensteun. Swingteller van min naar plus en weer terug en de RSI opverend vanaf de 50 lijn bieden geen soelaas. Het is wachten op een duidelijk signaal waaruit blijkt welke partij het initiatief naar zich toetrekt.

Conditie: Support (Rebound).
Coaching: een zijlijnpositie is thans gerechtvaardigd.


 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL