"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de AEX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de AEX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

AEX voorbeurs bericht

Donderdag 21 maart 2019

"Correctie fase..."

“Charttechnisch ligt een correctie op de loer richting de voorliggende topzone rond 545.” Dat schreef ik gisteren. Welnu, na de verkoopdruk rond de weerstand op 554 deed de index gisteren een flinke stap terug. De terugval brengt vooralsnog geen schade aan het patroon van hogere toppen en hogere bodems. De correctiefase komt vandaag ook op het Dashboard naar voren. Wellicht dat er weer een bodem gevormd kan worden rond de voorliggende top op 545 of mogelijk iets lager aan de onderkant van het trendkanaal. Eerst de beren maar even uit laten razen.

Conditie: Resistance (correctie).
Coaching: Na een correctie liggen er weer nieuwe koopkansen. “Wachten op wit” voor offensieve spelers.


 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL