"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

  • Opmerking: de eerste keer ziet u een kanaaltrailer, abonneer daarna gratis en voortaan ontvangt u een bericht bij een verse video, makkelijk!

DAX voorbeurs bericht

Woensdag 14 november 2018

"Tussenliggende horde..."

Het is lastig de leidende kant aan te wijzen in de index. Enerzijds is charttechnisch de vorming van een potentiële hogere bodem zichtbaar boven het 61,8% Fibonacci niveau en anderzijds ligt het niveau rond 11.500 nog in de weg voor de bulls alvorens zij kunnen doorstomen naar 11.700. Bovendien is op het Dashboard de downconditie valide. De koers beweegt immers onder de SMA en de swingteller staat in de min. Volgens de Dashboard Beleggen methodiek overheerst per saldo dus de verkoopdruk. Al met al een spannende en wat wispelturige fase. Voor nu aanschouwen of de daling een vervolg krijgt.

Conditie: Down
Coaching: Shortspelers kunnen posities aanhouden met een strak exit management. Boven 11.500 wellicht afbouwen. 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL