"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

DAX voorbeurs bericht

Donderdag 23 mei 2019

"Overtuiging ontbreekt..."

De volatiliteit nam wat toe gisteren maar het marktbeeld is onveranderd. Twijfel blijft overheersen waarbij de bulls een heel licht voordeel behouden. De indicatoren noteren verdeeld, de correctiestand is valide op het Dashboard. Aan de onderkant ligt het vangnet in de vorm van de steun en de SMA zone rond 11.845. De tussenliggende weerstand op 12.310+ is aan de bovenkant de te nemen horde voor de bulls. Al met al een spannende fase, aangezien onder de steun een negatieve overgangsfase dreigt en de uptrend in gevaar komt.

Conditie: Up.
Coaching: koopposities kunnen worden behouden, bij zwarte candles wellicht afbouwen.


 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL