"Voor de gong..."

Extra service voor de actieve belegger die graag voor de gong inzicht wil hebben in het technische plaatje van de DAX beursbarometer op dagbasis.

Anders gezegd, een blik op de DAX dagchart met bijbehorend commentaar voor een eerste indruk wat betreft het verwachte koersverloop op de handelsdag.

  • AEX/DAX TA Coaching Video...

    Elke dag direct na beurssluiting een video commentaar op het RT koersverloop van AEX- en DAX index om inspiratie op te doen over het verwachte koersverloop de volgende dag.

DAX voorbeurs bericht

Donderdag 17 januari 2019

"Besluiteloosheid..."

Het aarzelende koersverloop onder de weerstandszone rond 11.000 punten blijft aanhouden in de Duitse index. De oude bodems, voorliggende top en de dalende SMA lijn liggen als weerstand in het veld. De lows van de afgelopen dagen blijven daarentegen hangen rond 10.800. Ook de beer weet dus niet te overtuigen. De swingteller staat afwisselend in de plus en de min en de RSI hobbelt rond de 50 lijn. Op het Dashboard is nipt de Support conditie valide. Pas boven de SMA en weerstandzone gaat een positieve overgangsfase van start.

Conditie: Support (herstel).
Coaching: zo mogelijk reboundposities strak bewaken. Offensieve shortspelers zien kansen onder 10.800.


 

 

 

 

 

 
Copyright c 2014 by Nico p.r. Bakker All Rights Reserved powered by Webdesignbureau Hurby & CHARIMSA DESIGN INTERNATIONAL