TA Vraagbaak

Hieronder vindt u een selectie met items uit de TA Vraagbaak. Heeft u specifieke vragen die u graag behandeld wilt zien? Stuur ons dan een email.

Framing, het kromme denkraam

18 oktober 2019|

Wij analyseren dagelijks de vele charts voor u en geven dan scenario’s af. Maar hoe ervaren beleggers deze informatie en wat doen ze er mee?

Nee want….Ja tenzij…..

10 oktober 2019|

Soms is een scenario niet supergoed omdat er steun- of weerstanden in de weg staan. Hoe ga je dan om met een coaching aanbeveling?

Scenario analyse

4 oktober 2019|

Elk commentaar bij een grafiek in de nieuwsbrief behelst een duiding van het koersverloop met aansluitend het meest waarschijnlijke scenario wat betreft toekomstig koersverloop.

Conflicterende Hoofd-Schouder patronen

27 september 2019|

De basis voor elke analyse en elk scenario wordt gevoed vanuit o.a. mijn Dashboard indicatoren en koerspatronen. Maar wat als er een conflict zichtbaar is op verschillende timeframes?

Goed gezien…..

25 september 2019|

Na een mooie TA coaching tip wordt er vaak gezegd "Goed gezien....", maar is dit juist? Het is een goed bedoeld compliment, dat wel.....

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen:

Handleidingen

TA Coaching video’s overzicht

TA Vraagbaak

Webinars

Columns