TA Vraagbaak

Hieronder vindt u een selectie met items uit de TA Vraagbaak. Heeft u specifieke vragen die u graag behandeld wilt zien? Stuur ons dan een email.

Uncharted territory exit strategie…..- TA vraagbaak

17 januari 2020|

Op menig weekgrafiek handhaven de bulls hun dominante positie door zelfs zogenaamd ‘uncharted territory’ te betreden. Ze zijn nog nooit zo hoog geweest, recordstanden worden scherp gesteld. Maar hoe ga je nu om met de record regen? Hoe kun je nu bepalen wanneer je het beste uit kunt stappen?

Zinvolle beleggingstips

10 januari 2020|

Het is als belegger goed en zelfs noodzakelijk een plan van aanpak te volgen en je netjes aan de spelregels te houden. Maar dat is lang niet altijd makkelijk, zelfs niet voor ‘s werelds beste beleggers. Van hen heb ik vele zinvolle beleggingstips verzameld. Open deuren wellicht, maar toch het intrappen wel waard.

AEX 2020 “Top jaar….”

20 december 2019|

In deze TA Vraagbaak vraag ik uw aandacht voor de jaarkaart van de AEX die indiceert dat 2020 een top jaar wordt, maar dan wel in een dubbele betekenis!

Robot beleggen…..

11 december 2019|

Is robot beleggen zinvol? Ik denk het niet, want een mens is geen machine. Lees mijn proza voor verdere onderbouwing. Wat is uw mening?

Dipregistratie

29 november 2019|

Een golvende koersbeweging is uitermate interessant voor trendbeleggers. Zij hanteren dan immers de strategie ‘Kopen op zwakte’, zij loeren op dips om vervolgens toe te slaan met het doen van aankopen. Maar hoe herken je dat een dip voorbij is en dat een opgaande koersbeweging aanstaande is? Ik heb maar liefst acht dipregistraties voor u.

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen:

Handleidingen

TA Coaching video’s overzicht

TA Vraagbaak

Webinars

Columns