TA Coaching Rubriek

Hieronder vindt u een selectie met items uit de TA Coaching Rubriek zoals deze wekelijks in de Chart Navigator nieuwsbrief staat. Heeft u specifieke onderwerpen die u graag behandeld wilt zien? Stuur ons dan een email.

Log of Lineair? – TA Coaching Rubriek

22 oktober 2020|

Ik gebruik steevast de lineaire prijsas op elke grafiek. Nu zijn er ook analisten die beweren dat je met een logaritmische prijsas moet werken. Is dat nuttig? Ik heb sterk mijn twijfels....

Tijdvensters – TA Coaching Rubriek

15 oktober 2020|

Uiteenlopende tijdvensters vragen elk om hun eigen stuurmanskunst bij beleggers. Marktbelevingen zijn niet hetzelfde omdat er meerdere navigatieniveaus zijn. Tijd voor wat overwegingen.

De NB Swingtrader

8 oktober 2020|

Met mijn NB Swingtrader kunnen actieve swingtraders significante up- en down swings detecteren, maar ook OB- en OS readings. Trend en sentiment in 1 indicator!

“Het betere leidingwerk…”

2 oktober 2020|

“Het betere leidingwerk”. Wees gerust, geen dubbelzinnigheden van de loodgieter en ook geen stuk over koper-, gas- of waterleiding. Nee, waardevolle tips voor beter beleggersgedrag en hoe u daar zelf de leiding in kunt nemen.

“Stay in the game”

18 september 2020|

Afgelopen week kwamen er een paar goede vragen binnen. Ze gingen over positiegrootte, hefboom en verlies. Belangrijke onderwerpen die met elkaar samenhangen en waar ik graag een paar suggesties voor wil geven die u wellicht in overweging kunt nemen.

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen:

Handleidingen

TA Coaching video's overzicht

TA Coaching Rubriek

Webinars

Columns